Кремлівський диктатор Володимир Путін з'явився на публіці та видав чергову порцію брехливих заяв про контрнаступ Збройних сил України.

Так, 21 червня у Георгіївській залі Великого Кремлівського палацу пройшла зустріч Володимира Путіна з найкращими випускниками вишів та академій Міноборони, МНС, ФСБ, ФСТ, Росгвардії, МВС, Слідчого комітету та ФСВП. Звичайно ж, без питань щодо ситуації на фронті не обійшлося.

Зокрема Володимир Путін заявив про сильні втрати з боку України і що Київ нібито розуміє, що шансів перемогти РФ немає, тому зараз ВСУ "встали".

"ЗСУ розпочали контрнаступ 4 червня, використовуючи стратегічні резерви. Як не дивно, на даний момент часу спостерігаємо певне затишшя. Пов'язано це з тим, що противник зазнає серйозних втрат і в особовому складі, і в техніці. На вчорашній вечір, на сьогоднішню ніч…" наші мужики набили 245 танків і 678 бронемашин різного типу", - заявив він.

Також Путін розмріявся про повну втрату боєздатності армією України надалі, визнавши все-таки, що зараз ВСУ має резерви:

"Цей потенціал поки що не вичерпаний, поки що є резерви, які противник думає, де і як вводити".

Читайте також: