Росіяни принесли на нашу українську землю багато біди та руйнувань. Людські життя, життя простих мирних громадян нічого не варті для російського солдата; розкрадений чужий бізнес та зруйновані промислові будівлі – це просто статистика для окупантів. Росія принесла в Україну біль, смерть, ненависть, але залишає вона за собою ще більше біди – людські тіла, військову техніку та БК, розруху, скалічені долі та сміття. Багато сміття.

У сюжеті ТСН було показано, що залишають по собі російські військові, коли залишають окопи та місця своєї тимчасової дислокації. Крім величезної кількості снарядів і куль, а також зброї та військової техніки, російський Іван та бурятський Ванжун залишають за собою сміття – як побутового, так і природного походження (те, що навіть тварини за собою закопують).

Українські військові зазначають, що окрім розмінування, українцям доведеться ще й очищати українську землю від десятків тонн сміття, які залишає ця армія бомжів. Зараз вкрай рідко можна зустріти у росіян, що біжать геть, щось цінне з накраденого - українці або все вивезли, або "попередники" росіян все потягли. А тому сміття - це виключно сміття, у чистому вигляді, за своєю суттю та запахом. І від того, як довго це сміття лежатиме в українській землі, залежатиме стан ґрунту, та екологічний стан екосистеми цілих регіонів.

Читайте також:

У Повітряних силах України посміялися з Путіна: він справді не знає, що таке Patriot

Переворот у військах Путіна: військові починають відстрілювати кремлівських ФСБшників

Це буде перемога: у Міноборони потішили українців. Готуємось