Стало відомо, що колишнього народного депутата Верховної Ради Тараса Чорновола облили зеленкою, кинули у смітник і називали зрадником українського народу. Причиною нападу на скандального екс-нардепа нібито стало те, що він обізвав наречену загиблого Героя України Да Вінчі.

Так, Тарас Чорновіл у своєму Telegram-каналі розкритикував появу Аліни Михайлової в інтерв'ю з журналісткою Яніною Соколовою.

«...Давайте зробимо так, щоб ще й обмежені Зеленським у трансляції канали також лише зелених і підолигархічних шм*р показували» , — йшлося у його повідомленні.

Після інциденту Тарас Чорновіл в ефірі «Прямого» заявив, що його на виході з дому оточили близько 20 людей, «почали смикати, кричати» та звинувачували його у повідомленні, яке ображає Аліну Михайлову — депутата Київради, українську військову, керівника медичної служби «УЛЬФ », дівчину загиблого Героя України Дмитра Коцюбайла («Да Вінчі»).

«А далі було дуже багато крику. Ніхто з них не хотів слухати. Основна маса, понад 20 осіб, були старшокласникам, як виглядає. Їхнє завдання – відбути масовку. Реально до мене пристали двоє людей» , — заявив Чорновіл.

Він розповів, що на місце прибула поліція, правоохоронці опитують свідків. Сам Чорновіл заявив, що це була "персональна помста керівника Офісу президента" Андрія Єрмака.

Читайте також:

Путіна перекрутить: Україні віддадуть конфіскований у Росії літак-гігант Ан-124 "Руслан"

У Путіна вже не залишилося шансів: крах у Росії вже почався, Кремль в агонії

Буде справжнє пекло: Крим залишиться без води через Путіна, людей уже попередили