Війна в Україні вплинула на весь світ - так чи інакше, а відбувається переділ впливу на планеті, і через війну, а саме через перемогу України над Росією Україна буде однією з тих держав, хто зможе забезпечити безпеку на європейському континенті.

Але спочатку треба перемогти й зобов'язати Росію та росіян платити репарації українцям. Про це та багато іншого розповів опозиційний журналіст Олександр Невзоров у свіжому випуску на своєму YouTube-каналі.

"За великий банкет Путіна комусь доведеться платити", - зазначив Невзоров.

При цьому пропагандисти думають, що коли їх запросили на "банкет" Путіна, і сам Путін штовхнув тост напередодні 24 лютого 2022 року, значить і платитиме за "банкет" Путін.

Також Невзоров підкреслив, що щойно буде готовий і виписаний рахунок за "банкет", його не вручать Путіну, адже Путін "балакатиме ніжками на ліхтарному стовпі" - небіжчики не сплачують рахунки.

А платитиме, на думку Невзорова, вся країна - і зокрема пропагандисти, які несуть особливе завдання Путіна в маси, і чиновники, і бізнесмени, і прості люди, які мовчки підтримують політику Путіна щодо України. Таким чином війна зробить з Росії абсолютно злиденну державу, без прав і перспектив вибратися з безодні українських репарацій.

Також Невзоров наголосив, що "російський народ є колективним чудовиськом", наче африканські племена.

Читайте також:

Розумом Путіна не зрозуміти: російські війська затопили свою лінію оборони, яку так довго будували

Путін кинув усю свою армію: російські солдати біжать разом із офіцерами

Путін підставив сам себе: росіяни залишили Крим без води і затопили свою першу лінію оборони