З початку великої війни в Україні багато екстрасенсів та астрологів намагаються максимально спрогнозувати подальший хід дій ворога на території України. Однак на момент травня 2023 року прогнозувати потрібно інше – коли і які міста Росії будуть знищені ополченцями, кармою, Богом чи маленьким "хлопчатком". Ясно тільки одне - "вогненно пекло" йде у Росії, та її вогонь буде лютим.

Власне, астролог Влад Росс визначив, коли почнеться "вогняне пекло" в Російській Федерації. Детальніше про початок "вогняного пекла" і дати початку знищення найбільших міст Росії інформує Главред.

Астролог вважає, що "вогняне пекло" наближається, і росіянам слід бути готовим. Поблизу повного місяця, 5 червня, слід бути максимально обережним — можуть з'явитися страхи і тривоги, які до цього мирно спали, які знайдуть випадок для втілення в життя у вигляді руйнування мирних міст. Влад Росс зазначає, що це стосується більше росіян, які проживають у прикордонних з Україною областях, яким слід готуватися до "вогненного пекла" та масових руйнувань.

«Тому у Білгородській, Брянській, Курській та Ростовській областях може бути введено військовий стан. Коли путін починав „сво“, він навіть не здогадувався, що війна перейде на територію росії, а це може статися якраз у червні», — зазначив астролог Влад Росс.

Власне, вже зараз ми всі можемо спостерігати початок "вогненного пекла" та масових руйнувань міст у Російській Федерації. Легіон "Свобода Росії" продовжує відтісняти російські регулярні війська і звільняти прикордонні території РФ від путінського режиму, попутно починаючи "вогняне пекло" на території РФ.

При цьому, червень місяць, на думку астролога Влада Росса, є важливим для ЗСУ, які в перший місяць літа зможуть досягти значних результатів.

Читайте також:

Все, чим можуть нас здивувати: Жданов розповів, чого чекати від ракетних ударів

Путін буде в ударі: військовий експерт розповів, що відбувається у Кремлі

Бої перейшли на територію Росії, війська Путіна біжать