Бажаєте, щоб ваша троянда перетворилася на справжню королеву саду? Завдяки простій і дешевій підгодівлі троянда ростиме набагато швидше, а бутони і самі суцвіття троянд радуватимуть не лише вас, а й ваших сусідів.

Отже, що потрібно зробити, щоб троянда добре росла і цвіла. Для пишного цвітіння троянд нам знадобиться звичайне лушпиння від цибулі.

Зазначимо, що лушпиння для цвітіння троянд корисна ось чим: вона багата мікроелементами і допомагає поліпшити якість грунту і стимулювати зростання рослин. Ось простий рецепт підживлення, який забезпечить гарне цвітіння троянд.

Інгредієнти підживлення для пишного цвітіння троянд:

Цибулева лушпиння (кілька цибулин)

вода

Інструкції:

Зберіть лушпиння від кількох цибулин. Найкраще використовувати лушпиння від органічних цибулин, щоб уникнути присутності хімічних речовин.

Очистіть лушпиння від залишків м'якоті і покладіть його у велику ємність, наприклад, відро або каструлю.

Залийте лушпиння цибулі водою так, щоб вона повністю покрила лушпиння. Залишіть наполягати протягом 24-48 годин. У цей період вода насичуватиметься корисними елементами з лушпиння.

Після настоювання можна використовувати отриманий настій для поливу троянд. Він містить мікроелементи, такі як калій, фосфор, магній, сірка та інші, які корисні для росту та цвітіння троянд.

При поливі троянд цибульним настоєм рекомендується розбавляти його з водою у співвідношенні 1:10 або 1:15 (1 частина настою, 10 або 15 частин води). Це допоможе уникнути можливого пересушування коріння троянд.

Полийте троянди отриманим розчином, приділяючи особливу увагу кореневій зоні. Використовуйте настій замість звичайної води для поливу раз на 2-3 тижні.

Ви також можете використовувати лушпиння цибулі в якості мульчі для троянд. Поступово розподіліть лушпиння навколо основи троянди, вона допоможе зберегти вологу в грунті і запобігатиме росту бур'янів.

Цей метод допоможе покращити стан ґрунту та забезпечить вашим троянам додаткове харчування для здорового росту та яскравого цвітіння.

Читайте також:

Досить і на томатний сік, і на консервацію: підгодуйте помідори цим простим засобом

Усі плутають з рибною ікрою: рецепт млинців з манкою та кількою в томаті. Ви здивуєтеся смаку

Тепер усі платитимуть однаково: яким буде тариф на електрику. Названо цифру