За останній рік попит на послуги зв'язку Київстар з високою кількістю хвилин та мегабайт у пакеті кожного тарифного плану від Київстару значно зріс в Україні. Це було зумовлено не лише необхідністю залишатися в контакті з рідними та отримувати актуальні новини про війну, а й гнучким форматом роботи в екстрених ситуаціях, що досягалося завдяки Київстару.

Докладніше про зміни у популярних тарифних планах Київстару інформує офіційний сайт мобільного оператора Київстар.

З 1 червня 2023 року Київстар пропонує нові тарифи від Київстару для контрактних та бізнес абонентів Київстару, щоб задовольнити найрізноманітніші потреби. Тарифні плани від Київстару - LOVE UA Світло, LOVE UA Пісня та LOVE UA Сила будуть доступні контрактним абонентам Київстару, а контрактні плани Київстару ВАШ Комфорт та ВАШ Безлім будуть покращені та отримають нові назви – LOVE UA Рух та LOVE UA Успіх.

Крім того, з 1 червня для абонентів Київстару стануть недоступними для підключення неактуальні тарифні пропозиції, а частини абонентів Київстару, які використовують неактуальні обсяги послуг, будуть запрошені перейти на новіші та збалансованіші тарифи Київстару з додатковою можливістю підключення необхідного обсягу послуг завдяки Суперсилам. Зміни стосуватимуться лише невеликої частки контрактних абонентів оператора Київстару, умови користування послугами яких не змінювалися вже понад 2 роки.

Київстар гарантує, що всі абоненти Київстару, у необхідності зміни тарифного плану, отримають SMS-повідомлення не менше ніж за 7 днів до змін, а також можуть дізнатися більше інформації за коротким номером 477*9.

Компанія Київстар впевнена в тому, що такі зміни допоможуть зробити послуги зв'язку доступнішими та зручнішими для всіх клієнтів Київстару, а нові тарифні плани від Київстару дозволять задовольнити різні потреби користувачів, зумовлені гнучким форматом роботи, перебоями в інтернеті та необхідністю залишатися в контакті з сім'єю та друзями у будь-яких умовах.

Читайте також:

Київстар підвищує вартість найпопулярнішого тарифу. Що тепер на вас чекає

Київстар підвищив ціну чергового тарифу: скільки українці платитимуть із травня

Київстар, lifecell та Vodafone порадували українців низькими тарифами