Війна в Україні триває вже майже 15 місяців, і за цей час чого не побачили українці. Ракети, дрони, РСЗВ, міни, бомби, окупація - все це і навіть більше формує наш колективний військовий імунітет, який росіянам не зламати ніколи.

Попри велику війну, українці знаходять чому радіти щодня. І є кілька речей, які приносять щастя частіше, ніж зведення Генштабу. І це - падаючі на непідконтрольній території та на території РФ ракети російського виробництва, зокрема "Калібри".

"Калібри" - це сімейство крилатих ракет російського виробництва, які вперше випустили в 1993 році. Зрозуміло, "Калібри" вироблялися і після, і навіть минулого року російська влада намагалася виробляти "Калібри", проте найчастіше Росія запускає по Україні зразки "Калібрів" того самого 1993 року. Інакше як пояснити те, що "Калібри" падають практично відразу після запуску?

Наприклад, у четвер, 18 травня, в мережі з'явилася інформація про те, що на території окупованого Криму позаштатно приземлилася російська ракета "Калібр".

За даними Telegram-каналу ASTRA, ракету "Калібр" у районі села Вулканівка Ленінського району анексованого Криму в лісі виявив місцевий пастух 17 травня о 6:30 ранку.

На місце інциденту виїхали експерти, які дійшли висновку, що ракета, що впала, — «Калібр», і вона належить МО РФ. Повідомляється, що внаслідок "Калібропада" постраждалих немає.

Читайте також:

Українців попередили: готуємось до нових ракетних ударів по важливих об'єктах

Сценарій "усунення золотою табакеркою": у розвідці розповіли, що чекає на Путіна

Буданов розкрив цифри: скільки насправді росіян воюють в Україні

"Нас добивають": Лавров уже скаржиться і починає загрожувати відповіддю "воєнного часу"