Під час візиту Президента України Володимира Зеленського до Великобританії офіс британського прем'єр-міністра Ріші Сунака повідомив, що Україна для заборони російської армії отримає сотні нових ударних безпілотників великої дальності з радіусом дії понад 200 км. У Кремлі від цієї новини стало знатно "підгоряти".

Ні для кого не секрет, що офіційні представники російської влади, так і союзники Кремля в інших країнах часто кажуть, що надання країнами Заходу озброєнь Києву не сприяє обороні України, а лише затягує війну, яка для російських сил йде за планом.

Прес-секретар диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков теж намагається переконати всіх і кожного, що Росія переможе, а Україна все ще має шанс капітулювати, щоб зберегти більше життів своїх людей.

Так, Дмитро Пєсков заявив, що анонсовані Британією нові поставки озброєнь Україні "безумовно, ведуть до подальших руйнувань, подальших дій у відповідь".

Про це пишуть пропагандистські ЗМІ.

"Великобританія претендує на те, щоб вийти на перші місця серед тих країн, які продовжують накачування озброєннями України. Це не може вплинути на хід спеціальної військової операції (так у Росії називають війну проти України – ред.). Але, безумовно, це веде до подальших руйнувань, подальших дій у відповідь. Для України цю історію роблять набагато складніше", – сказав спікер Кремля Дмитро Пєсков.

Читайте також:

Закинула ногу на ногу: Алла Пугачова показала пікантну позу і похвалилася молодшою ​​зовнішністю

Її важко дізнатися: дружина депутата Тищенка набрала 17 зайвих кілограмів. Фото

Медики намагаються врятувати Петросяна: у нього не витримало серця. Що відомо