Ні для кого не є секретом, що вже з початку травня Лукашенко став значно менше з'являтися на публіці.

Востаннє Олександра Лукашенко на публіці бачили 9 травня 2023 року. Так, на запрошення російського диктатора Володимира Путіна Лукашенко прибув на парад до Дня Перемоги в Москві, однак після закінчення негайно повернувся до Мінська, не чекаючи завершення всіх урочистостей.

При цьому в Мінську Лукашенко вже не виступав із традиційною промовою до Дня перемоги.

Не було Лукашенко і на церемонії вшанування державного прапора, герба та гімну, яка 14 травня відбулася на площі Державного прапора у Мінську.

І якщо ще 9 травня у суспільстві говорили, що у Олександра Лукашенко звичайна застуда чи коронірус, то зараз йдеться про серйозний збій організму, який спровокував хвороби ендокринної системи та серця.

На підтвердження саме такого "діагнозу" свідчить те, що після поїздки на парад 9 травня до Москви до Лукашенка до Мінська з російської столиці кілька разів прилітали професори з центру імені Бакульова.

Посилання:

  • Згаданий Науковий центр серцево-судинної хірургії імені Бакульова при РАМН є одним із провідних серцево-судинних хірургічних установ Російської Федерації.

За даними російського Telegram-каналу ВЧК ОГПУ , справи зі здоров'ям у Лукашенка останнім часом йдуть геть погано. Однак, що стало каталізатором для різкого погіршення здоров'я білоруського диктатора Олександра Лукашенко – не повідомляється.

"Джерело ВЧК-ОГПУ розповіло, що останнім часом у Мінськ для лікування Лукашенка неодноразово вилітали "професора" з Москви, в тому числі з центру ім Бакульова. " Судячи з "набору лікарів" у Лукашенка був якийсь збій, який викликав дуже серйозні захворювання ендокринної системи та кардіологічні захворювання. Чим був викликаний збій – невідомо", – розповіло джерело, знайоме із ситуацією", – пише канал.

До речі, 13 травня 2023 року до Мінська прилітав російський бізнес-джет СЛО РФ Dassault Falcon 7X із рег. номером RA-09090, який раніше завжди супроводжував Путіна на Алтай, де Путін приймає ванни в "екстракті з рогів оленів з кров'ю".

Борт приземлився у Національному аеропорту "Мінськ" о 12:53. Майже добу цей літак стояв у MSQ на парковці, де зазвичай паркують борти іноземних чиновників та держав, і полетів лише 14 травня о 10:58. І хоча здогадок і чуток багато, але досі невідомо, хто саме прилітав цим літаком до Мінська.

Читайте також:

Вперше за 29 років: Лукашенко зник одразу після поїздки до Путіна. Ніхто не знає, куди його вивезли

Зі здоров'ям Лукашенка все дуже погано, Путін уже всерйоз боїться його втратити. Що пишуть ЗМІ

"Він був разом із нами": у Путіна пояснили, чому Лукашенко раптово зник після параду