АТБ-Маркет – найбільша мережа супермаркетів в Україні, які пропонують різні продукти за найнижчими цінами. Періодично, АТБ-Маркет радує українців своїми акціями та спеціальними пропозиціями.

Докладніше про сертифікати від АТБ-маркету вказано на сайті atbmarket.com.

Сертифікат від АТБ-Маркета є унікальним номером-кодом, який дає право своєму власнику вимагати товар у магазинах АТБ. Сертифікат від АТБ-Маркету незмінний, а отже, його можна передати іншій особі як благодійну допомогу чи подарунок. Термін дії сертифіката від АТБ-маркету становить один рік з дня покупки, і невикористані кошти сертифіката від АТБ-маркету не повертаються.

Варто також зазначити, що сплатити покупку сертифікатом від АТБ-маркету можна лише один, а якщо вартість товару перевищує номінал сертифіката від АТБ-маркету, потрібна доплата готівкою.

Пам'ятайте, що при використанні сертифіката від АТБ-маркету існує обмеження на групи товарів, у тому числі неможливо сплатити алкоголь та тютюнові вироби.

Сплатити покупку сертифікат від АТБ-маркету можна будь-якою банківською карткою, випущеною в Україні або закордонних банках, а також корпоративною або фізичною карткою. Юридична особа також може придбати сертифікати від АТБ-маркету без укладання договору та отримання видаткової накладної.

Користуйтеся сертифікатом від АТБ-маркету в магазинах АТБ, отримуйте задоволення від покупок і не забувайте про його термін дії.

Читайте також:

ПриватБанк попередив українців щодо грошових переказів

Понад 30 тисяч гривень: українців уже кличуть до Польщі на заробітки. Скільки і за що платять

Не пропустіть виплати: українцям почали нараховувати "літню соціалку". Хто отримає