Після повторного перекриття Кримського мосту через загрозу ракетної атаки, що сталося 10 травня, з'ясувалося, що мешканцям Криму не повідомили про можливу небезпеку.

Як повідомили у російському Telegram-каналі Astra, Кримський міст був закритий для руху з 17:20 до 17:50 за місцевим часом, проте жодного попередження про підвищену ракетну загрозу не було оголошено населенню. Ну і, власне, удару по Кримському мосту не було.

Окрім іншого, з Кримського мосту, а саме з поста ДПС "Тамань" було евакуйовано 10 працівників, а також 90 співробітників стаціонарного радіотехнічного комплексу Мінтрансу РФ. Але після закінчення перекриття Кримського мосту жителям Криму не було навіть сказано про те, що на Кримському мосту була ракетна небезпека, як це вже відбувалося раніше.

Варто зазначити, що Кримський міст уже перекривався 6 травня з технічних причин, про що було оголошено місцевою владою. Проте, як заявила прес-секретар ОК "Південь" Наталія Гуменюк, насправді російські окупанти перекривають Кримський міст через те, що споруда виявилася не такою стійкою, як було заявлено раніше.

У будь-якому разі, повторне перекриття Кримського мосту через ракетну загрозу без попередження населення викликає серйозні побоювання та тривогу у жителів Криму.

Читайте також:

Дістануть і до Кримського мосту, і до аеродромів: Україна вперше в історії отримала далекобійні супер-ракети

Ось і почалося: окупанти вивозять цінності із Криму літаками. Запущено спецрейси

У росіян у Криму почалася паніка, збирають валізи та біжать: Гуменюк розкрила подробиці