Вранці 6 травня на окупованому півострові Крим сталися вибухи. Згідно з повідомленнями місцевих жителів, "бавовни" було чути двічі у Червоногвардійському районі, після чого поблизу стали підійматися клуби диму.

Докладніше про це інформує УНІАН, посилаючись на Telegram-канали.

Найбільш зацікавлені особи вже почали шукати інформацію та намагаються з'ясувати причини того, що сталося у Криму. Однак поки що немає жодної офіційної інформації про інцидент від відповідної влади.

Варто додати, що через цей інцидент на півострові було закрито міст, який пов'язує Крим з материковою частиною Росії. Як наслідок, машини змушені були розвернутися та повернутися назад. Також, за деякими даними, переправу через Керченську протоку було припинено.

Подібні події завжди наводять на думку, що ситуація в Криму залишається напруженою і нестабільною. Нам необхідно залишатися пильними та сподіватися, що відповідальні особи вживуть необхідних заходів для запобігання нових інцидентів та забезпечення безпеки мешканців півострова.

Судячи з аналізу інформації протягом останніх кількох місяців, ВСУ готуються наступати на Крим, щоб повернути його до складу України.

Читайте також:

Світитимуться ночами: російські солдати ловили рибу прямо їхнього резервуару для охолодження реактора ЧАЕС

"Цього року не закінчиться": американський генерал засмутив прогнозом про настання миру в Україні

Пєсков вже не витримав і розповів про страх Путіна: "Все дуже напружено"