Футбольна спільнота приголомшена сумною звісткою: на 67-му році пішов із життя відомий український футболіст, воротар та футбольний арбітр Вадим Шевченко.

Про смерть спортсмена повідомляє Українська асоціація футболу в Instagram .

"Чергова втрата для українського футболу... На 67-му році життя відійшов у вічність колишній футболіст, український арбітр, функціонер департаменту збірних та голова Комітету арбітрів Української асоціації футболу (2008-2011 роки) – Вадим Шевченко.

Футбольна спільнота висловлює щирі співчуття рідним та близьким Вадима Вікторовича... Вічна пам'ять", - йдеться у повідомленні.

Вадим Шевченко у футболі професійні навички набував у київському "Динамо". Навчався у Київському державному університеті фізичної культури.

Він був одним із перших арбітрів, які працювали на першому чемпіонаті України. Фахівець брав участь у матчах як футбольний суддя до 2002 року. На поле 10 вересня 2005 року вийшов останній раз.

Після завершення суддівської кар'єри займався інспектуванням арбітражу. Очолював Комітет арбітрів Федерації футболу України у період з 2008 до 2011 року.

Читайте також:

"Молимося, щоб трапилося диво": що відомо про бій, у якому пропав відомий український екс-нардеп

Перевірте скарбнички: за скільки можна продати старі 10-копійчані монети

Краще цього не робити: чому не можна дивитися у дзеркала у чужій квартирі