Росія не припиняє ракетний терор по українцям. Так, у самий скорботний день року, у Страсну п'ятницю, 14 квітня, оккупанти знову завдали руйнувань житловим будівлям. Наразі відомо про 6 загиблих і двох поранених, внаслідок удару росіян по багатоповерхівці в Слов'янську. Безумовно всім хочеться вірити, що ракетних ударів на Великдень не буде, однак відомий екстрасенс закликає українців особливо на це не розраховувати.

В інтерв'ю УНІАН відомий екстрасенс Макс Гордєєв заявив, що у квітні буде три найнебезпечніші дні, в які російські військові можуть вдарити ракетами по Україні. Загроза ракетного удару, за його словами, найбільш вірогідна на Великдень.

"У квітні найнебезпечнішими днями будуть ті, на які припадає Великдень. Є можливість ракетного обстрілу. Тому варто бути обережними 16-17 квітня. Також у День пам'яті Чорнобиля, 26 квітня", - заявив Гордєєв.

Крім того, небезпека ракетного обстрілу зберігатиметься і на початку травня – з 1 по 9 травня.

"Окупанти хочуть щось "запустити", але, я думаю, що вони будуть зайняті трохи іншим. Тобто в ці дні можливі терори, але це не буде масштабно", - сказав екстрасенс.

До речі, не виключають ударів на Великдень і в ЗСУ. Так, за словами речника Повітряних сил Юрія Ігната, ворог може готувати різні провокації на Великдень, оскільки росіяни не раз доводили, що не мають нічого святого, а священнослужителі московського патріархату підтримують вбивства українців. Ігнат додав, що попереду після Великодня настануть скрєпні травневі свята, і слід бути готовими до всього. Речник закликав українців не наражати себе на небезпеку та не ігнорувати сигнали тривоги.

"Їхня духовність нам усім прекрасно зрозуміла. Ми бачимо, як їхні попи ФСБшного патріархату освятили цю війну ще з 2014 року. Нічого святого в цих людей немає. Вони можуть зробити різні провокації і на ці свята", – каже Юрій Ігнат.

Читайте також:

Вручення повісток прямо на кордоні: що потрібно знати

Вирішив підпалити церкву у Страсну п'ятницю: скандал у Львові із мешканцем Закарпаття. Такого ще не було

"Вибач, я не зміг...": у легендарного українського генерала не стало батька

На українців чекає підвищення зарплат. Кому підвищать виплати