У Миколаївській області внаслідок ДТП загинув батько генерала Марченка, відомого за позивним "Марчелло". Літнього чоловіка, який їхав мопедом, збив легковий автомобіль на великій швидкості.

Страшну для всієї родини новину військовий повідомив у Facebook уночі 13 квітня.

"Ти був найкращим батьком і прекрасним чоловіком! Я робив і роблю все, щоб ти мною тільки пишався, найстрашніше покарання для мене, це твоє розчарування! Вибач, що не зміг .... Я дуже старався! Але це той рідкісний випадок, коли ти розумієш, що можеш далеко не все! – написав військовий.

Також у своєму дописі Дмитро Марченко подякував лікарям Миколаївської ЛШМД та Вознесенської лікарні, які до останнього боролися за життя його батька.

Як виявилося, батько генерала їхав на скутері, коли легковик на великій швидкості вилетів на зустрічну смугу і збив мопед. Жахливо те, що після зіткнення винуватець ДТП не зупинився, а продовжив гнати по трасі.

Дмитро Марченко оприлюднив відео смертельного інциденту.

У звіті поліції Миколаївської області 6 квітня з'явилася інформація, що 38-річний водій автомобіля Volkswagen Golf допустив виїзд на зустрічну смугу руху, і зіткнувся з електромопедом, за кермом якого перебував 70-річний чоловік.

Таким чином майже тиждень за життя чоловіка боролися лікарі, однак від отриманих травм він помер у місцевій лікарні.

Нагадаємо, що генерал-майор Дмитро Марченко під час повномасштабного російського вторгнення керував обороною Миколаєва (з 25 лютого до 6 квітня 2022 року).

Читайте також:

У Європі продають рідкісний український позашляховик часів СРСР. Просять 16 тисяч євро.

У мережі показали моделі рідкісних ЗАЗ, схожих на іномарки

Вручення повісток прямо на кордоні: що потрібно знати

Вирішив підпалити церкву у Страсну п'ятницю: скандал у Львові із мешканцем Закарпаття. Такого ще не було