Вважається в будь-якому суспільстві, що монастирі та церкви настільки намолені місця, що будь-яке диво, яке там відбувається, зустрічається з особливим захопленням. Щоправда, люди часто шкодують, що звичайні смертні не можуть передбачити, до чого саме всі ці знаки, бо знання відкривається лише духоносним старцям, але всі вірять, що "це Божа милість і що, можливо, найближчим часом на людей чекає щось хороше".

Так, стало відомо, що 7 квітня в церкві Богоматері Надії в кантоні Ла-Лібертад, Еквадор, прямо під час служби в церкві з очей статуї Болючої Богоматері потекли сльози.

Про цю подію повідомляє Mirror .

Статуя скорботної Богоматері "плакала" всього три хвилини. При цьому парафіяни храму були настільки шоковані, що одразу почали замелювати гріхи та вибачатися. Крім того, віруючі намагалися стерти сльози своїми хустками, щоб зберегти їх як священні сувеніри.

"Я підійшов і спочатку подумав, що це штучні сльози із зображення, але потім побачив, що з її лівого ока витекли три сльози", - каже координатор.

За даними видання, інформацію про цей випадок планували передати до єпархії для подальшого розслідування.

У Мережі думки людей розділилися. Хтось вважає, що такі сигнали надсилають духи. Інші переконані, що всередині статуї є система, яка служить виходу сліз.

Слід зазначити, що сам священик не коментував цю ситуацію.

Читайте також:

Це знамення: у Росії після удару повітряного об'єкта утворилися пекельні вогняні кільця. Фото

Скоро може луснути: племінник Дудаєва розповів, що чекає на Кадирова

Повне пекло у Криму: війська Путіна закривають пляжі, скрізь окопи та міни. Готуються тікати