Президент Росії Володимир Путін несерйозно ставиться до переговорів, бо досі вірить, що може розтрощити Україну. Диктатор, як і раніше, живе у мріях про перемогу РФ, тому замість того, щоб відступити, подвоїв зусилля на фронті. Як пише CNN про це заявив директор центрального розвідувального управління США Вільям Бернс.

Ще б пак, за словами Бернса, Путін допоміг зміцнити західну коаліцію на підтримку України та має високі шанси зробити Росію економічною колонією Китаю.

Водночас, під час виступу в університеті Райса директор ЦРУ заявив, що лише український контрнаступ сформує перспективи для припинення війни.

За його словами, запланований контрнаступ Збройних сил України зараз є вкрай важливим для зміни ситуації на полі бою. Бернс наголосив, що найближчими місяцями на карту буде поставлено дуже багато.

Також директор ЦРУ зазначив, що саме прогрес української армії на полі бою сформує перспективи для майбутньої дипломатії та припинення війни. Водночас Бернс упевнений, що кремлівський диктатор на цьому її етапі несерйозно ставиться до переговорів.

"Замість того, щоб відступити, він подвоїв свої зусилля. Російський президент вважає, що може розтрощити Україну та Захід", – заявив Бернс.

Директор ЦРУ заявив, що Україна та її президент дали потужну відсіч російській агресії. Диктатор Путін глибоко помилявся, коли сподівався на бліцкриг і відсутність опору українського народу.

Крім того, Бернс наголосив на важливості подальшої підтримки США України, у тому числі за допомогою обміну розвідувальними даними.

Читайте також:

Це знамення: у Росії після удару повітряного об'єкта утворилися пекельні вогняні кільця. Фото

Скоро може луснути: племінник Дудаєва розповів, що чекає на Кадирова

Повне пекло у Криму: війська Путіна закривають пляжі, скрізь окопи та міни. Готуються тікати