Олле Лундін, 23-річний швед, встановив дивовижний світовий рекорд - хруснув 46 разів різними суглобами послідовно. За даними Книги рекордів Гіннеса, він побив попередній рекорд у 40 разів, встановлений Камалем Похрелом із Непалу у грудні 2022 року.

Докладніше про цей незвичайний рекорд читайте у нашому матеріалі.

Організація зазначила, що Олле підготувався до досягнення рекорду лише за місяць, щодня практикуючи різні послідовності хрускоту суглобів. У день офіційного запису рекорду він уникав різких рухів і був схожий на лінивця, щоб успішно досягти своєї мети.

Для успішної спроби хрускоту суглобів між кожним потрібно було хрумтіти не більше ніж раз на три секунди. Олле зазначив, що йому було складніше хрумтіти у стані стресу, але він все ж таки побив попередній рекорд на цілих шість разів.

Спроба фіксації рекорду була майже зірвана через скрипучу підлогу в студії звукозапису, яка могла заглушити звук деяких хрустів. Проте мікрофон все ж таки зареєстрував усі 46 хрустів, що дозволило встановити новий світовий рекорд.

Хоча Олле Лундін почав ламати свої суглоби, коли йому було лише 6 років, він не радить експериментувати та ставити подібні рекорди без належної підготовки.

Читайте також: