Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, схоже, дуже погано у школі вчив такий предмет, як історія.

Так, Дмитро Медведєв заявив, що Україна – це "штучно нарізані території", "випадково відторгнуті" у ХХ столітті, де мешкають мільйони російських "співвітчизників", яких Путін захищає в рамках спецоперації.

Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі "ВКонтакті".

Понад те, за словами Мдведєва, Україна вже зовсім скоро зникне з геополітичної карти, оскільки ця країна не потрібна ні Європі, ні США, ні іншим країнам світу, ні Росії, ні власним громадянам.

"Україна не потрібна Росії. Адже недоукраїна - і не країна зовсім, а хмара в штанах. <...> Шматочки Росії, названі Україною в межах 1991 року, - просто непорозуміння, породжене розпадом Союзу РСР", - заявив Медведєв.

Медведєв також зазначив, що Україна не потрібна самим громадянам, адже в країні залишилося з 45 млн осіб близько 20 млн. Люди, які залишилися в країні, "хочуть куди завгодно", аби "було тихо і годували ситно". За його словами, громадяни України змушені жити в тривозі, залишати вдома, щоб "група злодійкуватих клоунів, що фашують, накопичували на своїх офшорних рахунках вкрадені західні гроші".

Медведєв також заявив, що допомога українським біженцям призведе до "остаточного заходу сонця раніше царської, але зубожілої від виродження Європи".

Читайте також:

Потужні вибухи у Феодосії: люди ховаються, окупанти збирають валізи. Ракети в небі

Путіна лякатиме: НАТО проведе історичні авіаційні навчання біля кордонів Росії

Чи буде вихідний день на Великдень і коли починаємо святкувати

Не стало чергового друга Путіна. Дісталися навіть у тюремній камері