Іноземні посли змусили Володимира Путіна потрапити у вкрай незручне становище.

Так стало відомо, що російський президент Володимир Путін 5 квітня приймав вірчі грамоти у послів 17 країн, серед яких була і нова посол США в Москві Лінн Марі Трейсі. Ця зустріч усім запам'яталася незручною паузою наприкінці церемонії.

Вся справа в тому, що Путіна ніхто з присутніх не відзначив аплодисментами і в залі двічі повисла гробова тиша.

Так, після прийому грамот Путін заявив, що бажає дипломатам "усіляких успіхів", і вичікувально подивився на них, але ті не відреагували.

Дипломати не стали аплодувати диктатору навіть після його фрази: "Дякую вам за увагу".

Відео опублікував Telegram-канал SOTA.

Тиша, судячи з відео, настільки сильно вразила главу РФ, що він вирішив продовжити свою промову. Володимир Путін навіть спробував виправдати "санітарними нормами" власний страх наблизитися до іноземних дипломатів, хоча в Маріуполі нещодавно підходив до людей упритул.

"На цьому церемонія, на жаль, у нас закінчується, тому що санітарні обмеження досі діють, нам не вдасться з вами поговорити особисто, але під час вашої роботи, певен, така можливість ще неодноразово представиться", - сказав глава кремлівського режиму.

Після цього Путін знову попрощався і подивився на послів, мабуть, чекаючи оплесків чи іншої реакції. Судячи з відео, деякі наприкінці відповіли йому кивками голови.

До речі, той факт, що під час церемонії вручення вірчих грамот іноземним послам Путін явно зганьбився, не обіцяє йому нічого доброго, вважає Олексій Арестович. За словами експерта, Володимир Путін все більше опиняється у повній ізоляції, куди себе загнав сам. Читайте також:

Знав, але не врятував українську "Мрію": екс-гендиректору "Антонова" вручили підозру

Потужний захист від "Шахедів": США нарешті допоможуть Україні. Що відомо про нові системи

В Україні стався землетрус: з'явилися перші подробиці