Скільки горя та втрат несе українському народові боротьба за свою Незалежність. Жорстока війна, яку розпочав російський диктатор Путін забирає цвіт нації, у вічність ідуть захисники Батьківщини.

У вівторок, 4 квітня, стало відомо, що у бою під Бахмутом Донецької області не стало відомого ді-джея з Херсона Андрія "Хутро" Мехрякова. Він загинув, прикриваючи своїх бойових товаришів, яких називав "родиною".

Трагічною звісткою поділилися на сторінці ГО Центурія Кривий Ріг.

"Мех - в строю! Андрій Мехряков — воїн 3 ОШБ і представник Centuria, який віддав своє життя за майбутнє України. Сам родом із Херсона, прийшовши до нашого підрозділу, мав змогу познайомитись з криворізькими легіонерами, так він й приєднався до лав нашого руху. Виявляв себе як холоднокровна і відважна людина, з посмішкою знищуючи ворогів нашої Нації. Загинув гідно, прикриваючи побратимів. Бути воїном — жити вічно! Пам’ятаймо!" - йдеться у дописі.

Відомо, що коли почалося повномасштабне вторгнення, Андрій Мехряков жодної секунди не вагаючись, вирушив добровольцем на фронт.

Мехряков приєднався до лав 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил України, сформованої на базі "Азова".

"Підрозділ, як сім'я, у всіх свої нюанси, суперечки та інша х**ня, але всі один за одного готові спуститися в пекло", — писав Мехряков на своїй сторінці в Instagram.

Мехряков загинув, прикриваючи своїх побратимів.

"Андрій Мехряков — воїн 3 ОШБ і представник Centuria, який віддав своє життя за майбутнє України. Сам родом з Херсона. Прийшовши до нашого підрозділу, познайомився з криворізькими легіонерами, так він і приєднався до лав нашого руху. Проявляв себе як холоднокровна і відважна людина, яка з усмішкою знищувала ворогів нашої нації. Загинув гідно, прикриваючи побратимів", – повідомляє рух Centuria.

Андрій Мехряков був родом із Херсона, де у мирний час під псевдонімом Dj Apache працював в одному з нічних клубів Херсона.

Читайте також:

Знав, але не врятував українську "Мрію": екс-гендиректору "Антонова" вручили підозру

Потужний захист від "Шахедів": США нарешті допоможуть Україні. Що відомо про нові системи

В Україні стався землетрус: з'явилися перші подробиці