Відповідно до запевнень езотериків, деякі предмети в нашому житті особливо добре вбирають нашу енергетику і тому мають величезну емоційну цінність. Віддаючи ці предмети, ми також віддаємо частину себе, що може негативно вплинути на наше життя.

Докладніше про те, які речі не слід віддавати, читайте в нашому матеріалі.

Першою річчю цього списку є посуд. Ніколи не варто давати тарілки, столові прилади або чашки в борг, навіть якщо це просять на свято. Куди краще придбати новий набір подруги, інакше можуть початися серйозні сварки.

Також не варто позичати сіль - один з небагатьох продуктів, який може вбирати нашу енергетику. Натомість можна залишити пакетик із сіллю на столі, щоб людина могла взяти його самостійно.

Прикраси також не варто позичати нікому, оскільки вони можуть увібрати інформацію про людину і вплинути на благополуччя. Аналогічна ситуація з милом, яке вважатимуться вельми особистим продуктом гігієни.

Останній шматок хліба також слід залишати собі, оскільки віддавши його, можна втратити своє благополуччя. Те саме стосується і віників, які в народних уявленнях є символом захисту будинку і можуть легко залучити негативну енергію при передачі іншим людям.

Читайте також:

Будуть біди та нещастя: які подарунки в жодному разі не можна приймати

У сім'ї буде бідність та скандали: які подарунки не можна приймати від свекрухи

Де не можна тримати гроші, щоб не бути постійно у боргах: 5 важливих секретів