Відомо, що алое віра здатне загоювати рани, лікувати застуду, зволожувати шкіру та захищати її від опіків. Рослина може жити без води протягом 7 років, не перестаючи рости.

А ще відмінними є маски для обличчя, до складу яких входить алое віра. Докладніше про це інформує elle.ua.

Желеподібний сік алое віра відмінно проникає у шкіру, зволожуючи її та сприяючи загоєнню. Крім того, рослина є природним імуностимулятором, і щорічний курс соку алое гарантує відмінне самопочуття та енергійність протягом складних для організму, позбавлених сонячного світла, сезонів.

Маски з алое є популярними способами догляду шкіри обличчя. Тут представлені три різні рецепти масок з алое для очищення, зволоження, детоксикації, ліфтингу та боротьби з акне.

Перший рецепт маски з алое для очищення та зволоження включає косметичну глину та алое. Маска наноситься на обличчя на 15 хвилин, після чого змивається теплою водою. Якщо у вас немає алергічних реакцій, можна додати кілька крапель рожевої води та меду.

Другий рецепт – детокс маска з алое, для якої потрібні куркума та сік алое. Маска наноситься на шкіру на 20-30 хвилин, після чого змивається теплою водою. Для ефекту ліфтингу та позбавлення зморшок можна додати мед.

Третій рецепт маски з алое призначений для боротьби з акне та висипаннями. Для цього змішують органічний грецький йогурт, мед, куркуму та сік алое. Маска наноситься на шкіру на 10 хвилин, потім змивається теплою водою та наноситься тонік.

Кожен із цих рецептів може бути корисним для здоров'я шкіри та забезпечення їй правильного догляду. Однак, перед використанням маски з алое, рекомендується провести тест на чутливість, щоб переконатися, що ви не є алергіком на цей інгредієнт.

Читайте також:

Чому не потрібно викидати шкірку від бананів: може стати у нагоді і для зубів, і для обличчя, і для взуття

Приманка для раку: список косметики та продуктів, які провокують онкологію

Названо найкращі ранкові звички для міцного імунітету та краси