Якщо гаманець підібраний неправильно, то фінанси почнуть витікати з життя людини, він постійно стикатиметься з грошовими труднощами.

Щоб не відлякати фінансову фортуну, а, навпаки, залучити її до свого життя, потрібно:

1. Для початку варто сказати, що гаманець не повинен бути рваним або пошарпаним, у ньому не повинно бути якихось дір ​​та обшарпаних країв. З такого портмоне грошова енергія відразу ж витікатиме.

Так, іноді людині шкода викидати гаманець, що йому полюбився, але тоді можна залишити його для зберігання чеків і візиток, але для щоденного використання слід купити собі щось нове.

2. Езотерики кажуть, що людині не варто користуватися чужим гаманцем, адже в ньому також зберігатиметься енергетика попереднього господаря. Тому не варто користуватися гаманцем свого друга чи родича, навіть якщо людині зараз нема куди покласти гроші.

3. У гаманці обов'язково мають бути гроші, хай це буде навіть кілька монет. Щоб фінансовий потік поринув у життя людини, у його гаманці має лежати нерозмінна купюра, яку людина ніколи не витрачатиме.

4. Гроші слід зберігати окремо від різного сміття, чеків, візиток, кредитних карток тощо. В іншому випадку фінансовий успіх точно не спрямується в життя особистості.

Як вибрати собі гарний гаманець

1. Не варто віддавати перевагу квадратному портмоне, краще зупинити свій вибір на прямокутних моделях, в які можна буде покласти купюри, не змінюючи їх.

2. Що ж до матеріалу гаманця, то варто віддати перевагу якісним тканинам і натуральній шкірі. Гаманець не повинен виглядати занадто химерно, він повинен виглядати дорого, але при цьому лаконічно.

3. Щоб енергія грошей не застоювалася, монети та купюри слід частіше діставати з гаманця, перераховувати, а потім складати назад.

4. І також грошам потрібен певний порядок. Це означає, що купюри в гаманці повинні розташовуватися відповідно до їхньої цінності. Не потрібно зберігати паперові гроші разом із банківськими картками, для цього є окрема кишеня у гаманці.

До речі, існують кольори, які сприяють нагромадженню грошової енергії. Головна асоціація з багатством – звучання золотих монет. Усі відтінки золота, жовтого, бежевого посилюють життєву енергію. Однак, якщо не потрібен яскравий і ефектний золотий гаманець, можна зупинитися на моделі відтінків охри, гірчичного, бежевого і коричневого.

Читайте також:

Гроші доведеться повернути: у Пенсійному фонді розповіли, кого це торкнеться

Буває й таке: у Lifecell розповіли, що робити, якщо забули поповнити рахунок та потрібно терміново зателефонувати

Українці матимуть змогу отримати допомогу на купівлю ліків. Що потрібно знати

Ощадбанк розповів, як збільшити свою пенсію за допомогою програми "Дія"