Вже всі знають, що 21 грудня 2022 року ЗСУ завдали удару по готелю "Шеш-Беш" на околиці Донецька, де на той момент перебували Рогозін та голова уряду ДНР Віталій Хоценко. Внаслідок обстрілу було поранено шістьох людей, у тому числі голова адміністрації Горлівки Іван Приходько та двоє цивільних померли. Наразі всіх цікавить, чи виживе Рогозін від отриманих травм.

Так, колаборант Олег Царьов, наприклад, повідомляв, що поранення Рогозіна набагато серйозніше, ніж здавалося на перший погляд. До того ж, стан колишнього головного "космонавта" Росії після поранення в Донецьку погіршився і пацієнта було вирішено екстрено везти до Москви на операцію.

Як повідомляють у пабликах бойовиків "ДНР", Рогозін отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, осколкове поранення сідниць, що проникає, проникне осколкове поранення лівого стегна, а також пахової частини, передає Тelegram-канал "Україна 365".

Розсічено голівку та стовбур пеніса, колишньому російському віце-прем'єру та голові Роскосмосу загрожує повна ампутація пеніса. Лікарі виборюють збереження дітородного органу, але шансів дуже мало. Вчать вбивати українців з дитинства: у Росії школярів навчатимуть стрільби з автомата та кидання гранат

Це кара небесна: Росія знову палає. Потужна пожежа у торговому центрі