Вперше їх сфотографували разом папараці за лаштунками концерту співака U2 Боно у театрі "Орфей" 13 жовтня. І ось Бред Пітт знову дав привід для розмов.

Чутки про стосунки між голлівудською зіркою Бредом Піттом та ювелірним менеджером Інес де Рамон ходять уже кілька місяців.

Тепер з'явилося ще кілька свідчень цих здогадів глядачів, хоча офіційно ці відносини ще не підтверджені.

Більше того, друзі актора на правах анонімності розповідали журналістам, що Бред закоханий в Інес, проте поки що пара проводить час разом як друзі, просто насолоджуючись суспільством один одного.

Так, кілька днів тому 58-річний лауреат премії "Оскар" взяв красуню на афтепаті після прем'єри свого нового фільму "Вавілон" у Лос-Анджелесі.

Ну а пізніше зірка "Одного разу в Голлівуді" та його 32-річна дівчина були помічені разом у Голлівуді, у день народження Пітта у неділю, 18 грудня. Їх зняли папараці, коли пара виходила з машини перед початком урочистостей. Пітт був одягнений досить скромно - у штани та сіру сорочку на ґудзиках. А на Інес було накинуто пальто з хутряним оздобленням.

На кадрах, зроблених папарацці, Пітт буквально світиться від щастя, обіймаючи нову кохану.

Нагадаємо, що перші чутки про стосунки Бреда Пітта та Інес де Рамон з'явилися у листопаді, коли пару помітили разом на концерті Боно в Лос-Анджелесі з Сінді Кроуфорд, Ренді Гербером та Шоном Пенном.

Інес де Рамон - дипломований дієтолог, дизайнер ювелірних прикрас та колишня дружина зірки "Щоденників вампіра" Пола Уеслі. Вони одружилися на початку 2019 року, але оголосили про своє розлучення наприкінці літа 2022 року. Екс-подружжя прожило у шлюбі близько трьох років, після чого розлучилося через "непереборні протиріччя", проте саме союз з актором відкрив Інес дорогу в компанію голлівудських зірок.

Читайте також:

День ангела 23 грудня: кого вітають із іменинами. Список імен

Україна витримає: якою буде погода у січні та лютому 2023 року

Що потрібно носити в кишені, щоб залучити гроші та удачу: 7 простих речей