У мережі з'явилася інформація про те, що легендарний актор, продюсер та музикант відомий як «міцний горішок» Брюс Вілліс незабаром стане дідусем. Так, дочка Брюса Вілліса та Демі Мур вперше стане мамою у 34 роки.

Цю інформацію дочка легендарних акторів опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Дочка Брюса Вілліса спеціально вирушила до соціальної мережі, щоб порадувати своїх фоловерів несподіваною інформацією. Вона показала свій великий живіт і заявила про те, що чекає на первістка.

Крім цього, вона показала і свою молоду людину, музиканта Дерека Річарда Томаса, який буде батьком її майбутньої дитини. Однак на даний момент стать первістка ще не відома.

Також знаменитий журнал People зазначив, що відомий 67-річний «Міцний горішок» вперше стане дідусем, так само як і його колишня дружина 60-річна Демі Мур.

Крім цього, всім фанатам зіркової пари нагадали, що, на превеликий жаль, у легендарного американського актора Брюса Вілліса було діагностовано невиліковну хворобу, яка пов'язана з порушенням мови.

Варто зазначити, що фанати зіркової пари не змогли утримати своїх емоцій від радісної новини про те, що їхня дочка скоро народить свого первістка. Шанувальники не стали мовчати і почали вітати дочку Демі Мур та Брюса Вілліса.

Читайте також:

Спалила: донька Брюса Вілліса випадково показала свою нижню білизну прямо на виставці

Дружина хворого Брюса Вілліса показала, як зараз виглядає зірка кіно

Мільйони шанувальників у жалобі: не стало зірки «Хрещеного батька». Він був легендою кінематографа