У мережі розмістили унікальну інформацію, що легендарний полк «АЗОВ» показав філь про захист Бахмута. Так, наразі можна побачити унікальні кадри оборони українського міста-героя.

Цю інформацію надали на порталі новин «censor.net»

Є відомості про те, що українські Герої оприлюднили кадри, де показані бойові дії в найгарячішій точці на фронті України.

У даному фільмі можна побачити несамовиті кадри з передовою. Там показано важкі окопні бої, порятунок та евакуація поранених українських бійців та товаришів по службі. Також можна побачити дуже жорстокі бої на території зруйнованих будинків, почути нескінченну стрілянину та чорний гумор українських Героїв.

«На сьогодні Бахмут - один з головних напрямків удару ворога, який сконцентрував тут потужні угруповання. Вже півроку, незважаючи на величезні втрати окупанти, безуспішно намагаються взяти місто за всяку ціну. Внаслідок нещадного ворожого обстрілу Бахмут майже стертий з лиця землі, але місто стоїть. Українські сили продовжують тримати оборону», – підписано відеоролик на популярному відеопорталі.

Місто-герой Бахмут і досі перебуватиме під контролем ЗСУ. Там перебуває неймовірне скупчення путінських окупантів, які всіма силами намагаються захопити українське місто, проте вони щоразу одержують відсіч від наших Героїв.

Читайте також:

Наші люди перебувають у глибокому тилу ворога: у ГУР розповіли про дію ЗСУ на території Росії

Перетирають на порошок: у мережі показали потужне відео, як ЗСУ з армійських фургонів HMMWV розбивають позиції рашистів. Відео