Експерти розповіли, що є певні продукти харчування, які краще навіть не заморожувати.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТак, як виявилося, що деякі продукти харчування навіть не варто намагатися заморожувати, тому що це може погано обернутися. Ці продукти абсолютно не годяться для заморозки і тому можуть тільки зіпсуватися. Також будуть істотно зіпсовані смакові якості цих продуктів харчування.
Не варто намагатися заморозити готові або напівготові макаронні вироби, тому що нічого хорошого з цього не вийде. Але якщо все-таки така необхідність з'явилася, то краще буде додати в них трохи оливкової олії, щоб вони не злиплися.
Не варто також морозити і напої в алюмінієвих банках. Тому що при заморожуванні така рідина роздуває саму банку і це призводить до того, що вона просто вибухає. Е то може пошкодити і саму морозильну камеру.
Тістечка, торти та інші десерти з крихтою зверху не варто заморожувати. Адже через це вони стануть вологими, а значить м'якими. В результаті якість продукту буде зіпсовано.
Не переносять заморозку і желатинові продукти харчування. Вони втрачають свою форму і смак, перетворюючись в якусь незрозумілу субстанцію.
Будь-які підливи і соуси не стануть краще, якщо їх заморозити. Якщо в продукті є борошно або кукурудзяний крохмаль, то після заморозки трапиться їх розшарування. Краще соуси зберігати в холодильнику, а не в морозилці. Але термін придатності готового продукту становить не більше одного тижня.
Не варто намагатися заморозити яйця в шкаралупі. Бо це теж ні до чого доброго не приведе. Вони можуть сильно зіпсуватися і нашкодити людині. Є їх точно після заморозки не потрібно.
Авокадо при заморожуванні втратить свою кремову ніжну текстуру. Ідеально зберігати не більше 2 днів в герметичній упаковці в холодильнику.
Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, який одяг може викликати у людини рак.
Також писали, що українці здивувалися новими цінами на огірки.
Нагадаємо, що медики назвали продукти, які руйнують волосся і шкіру.