В СБУ оголосили про початок проведення антитерористичних навчань під Львовом.

Зокрема, мова йде про планові антитерористичні та контрдиверсійні тренування, які проводяться в максимально реалістичних умовах. Вони заплановані в період з 12 по 14 травня 2021 року, повідомляє "ТСН".


З цього приводу висловилися в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області, заздалегідь попросивши вибачення у жителів Жовкви, Куликова та Дублян за можливі незручності. Зокрема, вони просять з розумінням ставитися до всіх вимог правоохоронних органів.

Справа в тому, що в ході тренувань заплановано проведення ряду обмежувальних заходів на окремих територіях. Так, наприклад, можливо перевірятимуть паспорти у громадян, а тому в СБУ просять громадян носити з собою документи, що засвідчують особу.


При цьому українцям пообіцяли, що їх права і свобода ні в якому разі порушуватися не будуть. Примітно, що на Волині такі ж антитерористичні навчання вже пройшли. Щоправда, головним завданням тих тренувань було відпрацювання спільних дій підрозділів при охороні держкордону та захисту стратегічно важливих об'єктів.

До слова, варто відзначити і те, що в СБУ настійно рекомендують при виявленні підозрілих предметів або засобів ураження, а також будь-яких інших протиправних дій відразу ж звертатися за телефонами "гарячої лінії" УСБУ у Львівській області (032) 261-61-42, або дзвонити 102.

Раніше "Hyser" писав про те, що НАТО збирає 9 тисяч військових, на що є вагома причина.

Також наш портал повідомляв, що Україна вступає в навчання НАТО для відпрацювання важливих умінь в бою.

Нагадуємо, що Муженко розповів, що буде, якщо армія РФ перейде український кордон.