У Росії в День Перемоги сталося ЧП.

У Хабаровську на честь свята 9 травня традиційно пройшов парад, по поверненню з якого танк Т-80БВМ на вулиці Дикопольцева врізався у світлофор. Відповідне відео, що підтверджує даний інцидент, поширили мережею місцеві Telegram-канали. Про це пише "УНІАН".

у Росії танкісти після параду переплутали педалі і в'їхали в світлофор, скріншот з відео

На щастя, в результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди ніхто з пішоходів не постраждав і навіть світлофор уцілів, так і залишившись на своєму місці. Варто відзначити, що користувачів повеселило те, що трапилося, про що можна судити по їх численних коментарів під відео на YouTube.


До слова, один з користувачів відзначився окремо, залишивши досить змістовний коментар, в якому засудив подібні паради. На думку чоловіка, їх давно пора скасувати, оскільки від них городяни тільки страждають. Адже спеціально для парадів перекривають вулиці, що ускладнює пересування, а також від їх проведення дуже страждають дороги, які і без того знаходяться в поганому стані.

Іншими словами, користувач вважає, що не варто фінансувати такі заходи. Замість цього він радить бюджетні гроші виділити на честь свята тим, хто їх заслуговує - ветеранам, дітям війни.


Раніше "Hyser" писав про те, що зірка серіалу "Кухня" різко висловився про парад до Дня Перемоги. З цієї нагоди він вирішив зачитати цікавий вірш.

Також наш портал повідомляв про те, як в Україні відзначили скорботну дату. Зокрема, йдеться про день пам'яті та примирення.

Нагадуємо, що у мережі з'явилися ексклюзивні фото переміщення техніки.