У Росії автолюбитель виявив абсолютно новий ВАЗ-2104 1999 року випуску

До кінця двадцятого століття автомобілі з мобільного ряду "Жигулі"вже були сильно застарілими і відрізнялися більш слабкою якістю збірки, проте на такі машини все одно знаходяться любителі, особливо якщо автомобіль навіть з кінця 90-х вдається знайти в ідеальному стані. На YouTube-каналі "Roma Urraco" з'явився ролик, в якому показали абсолютно нову "Жигулі-четвірку" 1999 року випуску.

Даний автомобіль вже більш ніж 20 років тому Перший власник купив для того, щоб переробити її в "інвалідку" — автомобіль, зручний в управлінні для людей з обмеженими можливостями. Щось, однак, пішло не так, і проект здійснювати не стали, а повністю новий ВАЗ-2104 стояв в гаражі аж до 2021 року. Незважаючи на те, що ця конкретна машина не відрізняється віком щодо деяких інших "капсул часу", вона виділяється тим, що її пробіг становить всього 282 кілометри, так що "Жигулі", вважай, зовсім нові.

За 20 років в гаражі на кузові універсала не з'явилося ні цятки іржі, єдине засмучення — поки машина стояла в гаражі, на неї щось впало, в результаті чого на лівому крилі і частини капота з'явилися невеликі вм'ятини. В іншому ж " четвірка "абсолютно нова, автор ролика зазначив, що в салоні навіть стоїть специфічний запах нових"Жигулів".

Природно, автомобіль знаходиться в повністю оригінальному стані, хіба що, після придбання, він замінив під капотом акумулятор, а в іншому-гума, запаска, відсутність Підкрилок і задні сидіння, обтягнуті пластиковою плівкою — видають в цьому ВАЗ-2104 новеньку машину.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали цікаві радянські автомобілі, які не потрапили на конвеєр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Renault почав в Україні продажі бюджетного пікапа.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, з якою періодичністю українські автомобілісти повинні будуть проходити техогляд.