В Києві поліція зупинила водія, який зняв їхню розмову на камеру, продемонструвавши грубе з ним поводження.

На відео можна побачити не тільки, як правоохоронці грубили чоловікові, а й застосовували фізичну силу, пише "РБК-Україна".

Відеозапис з'явився в мережі Інтернет і викликав хвилю обговорень. Ролик був опублікований 4 травня в Telegram-каналі "Кореспондент UA".

За словами правоохоронців водій був затриманий за порушення ПДР. Також на відео чутно, що вони дорікають водія за те, що їм довелося деякий час гнатися за ним перш ніж зупинити. Поліцейські кажуть, що на вимогу зупинитися чоловік відреагував не відразу.

На кадрах видно, як правоохоронці привіталися, представилися, повідомили про порушення і попросили пред'явити документи. Документи вони мали намір взяти, але молодий чоловік не хотів передавати права їм в руки, і просто показував.

"Ні-ні! Не виривайте з рук!"- сказав водій.

Раптово манера розмов копів змінилася на більш грубу і вони, лаючись матом, зажадали, щоб водій вийшов з авто. Поліцейські самі відкрили йому двері і відстебнули ремінь безпеки.

"Зараз вилетиш на**й з цієї машини, бл**ь, документи давай сюди, бл**ь!.. Трохи плутаєшся?.. Я тебе зараз за вуха витягну. Виходь з машини!"- кричали вони.

Коли молодий чоловік вийшов з машини, продовжуючи знімати те, що відбувається на камеру, копи попросили покласти його руки за спину для затримання. Чути, як він запитує, за що, на що отримує відповідь: "а скільки ми за тобою їхали?"...

Коли водій показав їм вміст гаманця і документи в розгорнутому вигляді, поліцейські запропонували йому поїхати у відділення.

Користувачі мережі обурилися поведінкою і поліцейських і водія в тому числі. Одні заявили, що подібне спілкування правоохоронців неприпустимо, але були і ті, хто написав, що невідомо, як себе вів водій до затримання і чи зупинився він першій вимозі копів.

Раніше Hyser писав про те, що патрульний врятував хлопчика, який поліз за взуттям і мало не потонув.

Також Hyser повідомляв, що жахлива ДТП на Хмельниччині розбурхала Україну.

Нагадаємо, що водитель збив полій на пішохідному переході.