Україна отримала у своє розпорядження десятки потужних військових Hummer.

Українські військові знову отримали допомогу. Цього разу йдеться про 35 найпотужніших військових Hummer. Цим машинам немає аналогів у світі. Ці бойові машини надала Америка Україні. Вони будуть розподілені між військовими підрозділами Збройних сил України.

На даний момент ці машини вже знаходяться в Одесі.

Про це повідомив Міністр оборони України Степан Полторак під час перебування в 58-й окремій мотопіхотній бригаді в Конотопі.

За його словами, партнери України За останній час збільшили рівень військово-технічної допомоги, в першу чергу це стосується США. Полторак зазначив, що вся допомога відразу направляється безпосередньо в бойові підрозділи, які знаходяться на лінії зіткнення.

"В Одесі розвантажили бойові машини Hummer - 35 машин. З них 20 броньованих, які підуть в бойові підрозділи і 15 машин медичного забезпечення", – відповів міністр оборони України.

Варто сказати, що це не перша допомога від США, яку отримала Україна. На даний момент це дуже важливо, тому що на Донбасі бойовики постійно влаштовують провокації. В результаті гинуть наші військові. Нова військова техніка, яка відповідає всім стандартам і має високі технічні характеристики допоможе їм вести бій більш прицільно.

Відомо, що отримані машини мають броню. Всього в Америці випускається близько двадцяти модифікацій цього авто.

Крім того українські військові мають вже досвід роботи з даними авто, тому що пару таких авто вже є на озброєнні ЗСУ. Тому ніяких складнощів з їх експлуатацією виникнути не повинно.

ЗСУ отримали нові Hummer на своє озброєння, фото: Warspot

Раніше Hyser писав про те, що У мережі показали Армійське авто, що обігнало "Lamborghini".

Також писали, що у мережі продемонстрували унікальний бронемобіль, який створили на базі ЛуАЗу.

Нагадаємо, що У мережі показали ескізи першого військового автомобіля ЗСУ.