Експерти розповіли, як правильно їсти сало і головне в якій кількості, щоб не нашкодити організму і при цьому отримувати їх цього продукту максимальну кількість корисних компонентів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяБагато людей відмовляються їсти сало, тому що вважають його максимально жирним і не корисним для організму людини. Але насправді цей продукт містить в собі масу корисних компонентів, які допоможуть поліпшити здоров'я і впоратися з проблемою. Але важливо знати, скільки можна їсти сала в день, щоб не було перебору.
Так, фахівці радять їсти не більше 50 грам сала на добу. Це найоптимальніша кількість, яка не зашкодить і при цьому зможе наситити організм корисними мікроелементами.
Про це розповіла лікар-імунолог, генетик і дієтолог Людмила Гончарова.
За словами дієтолога, якщо людина вживає, наприклад, копчене, варене або будь-яке інше сало, то організм не отримає ніяких корисних елементів, що містяться в ньому. Тому що продукт вже пройшов обробку і в ньому не залишилося ніяких корисних мікроелементів. Тому важливо їсти сало з мінімальною обробкою в сирому вигляді.
Крім іншого, лікар рекомендує вживати цей продукт в їжу окремо від інших.
Також Гончарова не радить вживати іншу їжу за чотири години до, і чотири години після вживання сала.
"П'ятдесят грам сала на один прийом їжі-це максимум!"- зазначила дієтолог.
Найкраще сало є з зеленню або огірком. По-перше, так буде смачніше, по-друге, ці продукти допоможуть більше розкрити смак самого сала.
Посолити такий салат бажано гімалайської сіллю, в якій міститься багато різних мінеральних компонентів. Тоді воно буде не тільки смачним, але і максимально корисним.
Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, який напій допомагає чоловікам залишатися здоровими.
Також писали, що у МОЗ розповіли, коли буде посилення карантину.
Нагадаємо, що українцям розповіли, кому не можна вакцинуватися.