Осіннім прохолодним ранком так приємно провести ранок, насолодившись теплою мисочкою вівсяної каши і чашкою кави або чаю.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяБагато дієтологів рекомендують снідати саме вівсянкою, адже вона обволікає шлунок, допомагаючи йому бути здоровим, зменшує запалення у вашому тілі і зберігає ситість на кілька годин.
Однак їсти чисту вівсянку і до того ж на воді не дуже то смачно. Тому дієтологи рекомендують додавати в кашу гарбузове насіння, яке не викличе здуття живота.
Гарбуз є джерелом корисної клітковини, яка допомагає травленню. Також вона здатна зміцнити імунітет людини. У складі гарбузового насіння є вітаміни A, C, E і калій.
Вітамін А корисний для очей і імунної системи людини. Він зменшує запалення в організмі і бореться з вільними радикалами, що збільшують ризик розвитку захворювань.
Також дієтологи рекомендують додати в вівсянку трохи меду. Це зробить кашу ще більш корисною для кишечника, адже мед має властивості пребіотика.
Також в вівсянку можна додати волоські горіхи для додаткового джерела поліненасичених жирів (корисні для здоров'я мозку) або мигдаль для вітаміну E (для імунної функції).
Раніше Hyser писав про те, що стало відомо, які популярні продукти викликають хронічні захворювання.
Також Hyser повідомляв, що лікарі назвали головну небезпеку споживання харчової солі.
Нагадаємо, що українцям розповіли п'ять ознак раку щитовидної залози.