Професійні лікарі та дієтологи розповіли, що болгарський перець дуже корисний для організму людини. Експерти пояснили, як цей овоч впливає на здоров'я, і кому ніжно його терміново включити в свій раціон.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «newsyou.info»

Експерти розповіли, що є один вид перцю, який люблять по всьому світу. Люди різних країн вживають його в різноманітні страви і салати, так як він не тільки смачний, але і корисний. На даний момент мова йде про болгарському перці. Болгарський перець - джерело клітковини і багатьох вітамінів, які необхідні організму людини.

Вчені акцентували увагу на тому, що цей овоч має унікальні властивості. В першу чергу, він дуже добре впливає на здоров'я мозку. Болгарський перець багатий на вітамін С. Він здатний зміцнити імунітет людини, крім цього він може підвищити продуктивність у літніх людей. Після того, як вчені багато років досліджували цей диво-овоч, вони прийшли до висновку, що болгарський перець значно покращує когнітивні функції у літніх людей.

Важливо підкреслити, що перець допоможе зміцнити імунітет. Цей продукт дуже багатий на вітамін А, який зміцнить імунну систему кожної людини. Багато вчених прийшли до висновку, що болгарський перець допоможе захистити організм від різноманітних інфекцій, які можуть привести до захворювання.

Цей диво-овоч допоможе привести в норму кров'яний тиск, так як в ньому є досить кверцетину, який має протизапальні функції. Болгарський перець перешкоджає розвитку серцевих захворювань і нормалізує артеріальний тиск.

Вчені проводили дослідження, які довели, що завдяки кверцетину у тварин було нормалізовано артеріальний тиск. Всього за 5 тижнів їх тиск знизився на 25%.

Нагадаємо, що медики розповіли, яка каша допоможе вашому здоров'ю.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", лікарі попередили, який популярний продукт може посадити ваше серце.