Фахівці з медицини та здоров'я розповіли про те, яке відоме і всіма улюблене блюдо допоможе зберегти молодість на довгі роки. За словами медиків, продукти, які зазвичай використовують при приготуванні сніданку, здатні поліпшити ваше здоров'я.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПро це повідомляє портал "Organic Facts".
Медики кажуть, що до складу курячих яєць входять важливі і необхідні вітаміни для здоров'я кожної людини, а саме - вітаміни D, A і вітамін В6. Крім цього, в них є цінні мінерали – залізо, натрій, кальцій, фосфор і калій.
Фахівці кажуть, що білок та інші важливі вітаміни, які є в яйцях, стабілізують швидкість росту і розвитку людини. Також вони наділяють організм усіма потрібними поживними речовинами, а білок потрібен для кісток, волосся, судин і клітин людини.
Багато досліджень довели, що яйця здатні зміцнити здоров'я серця, що важливо для кожної людини. Вони збільшують рівень хорошого холестерину, при цьому, допомагаючи вивести поганий холестерин з вашого організму. Яйця допомагають уникнути атеросклероза, тромбів, інсультів, серцевих нападів та інших серйозних серцево-судинних захворювань.
Яйця наповнені важливими білками для здорового функціонування організму і, при цьому, вони є досить ситними і низькокалорійними. Вчені стверджують, що яйця – відмінний спосіб перекусити, не споживаючи зайвих калорій.
Цей продукт містить різноманітні антиоксиданти, включаючи в себе вітамін А, зеаксантин і лютеїн. Вітамін А відмінно працює з зеаксантином і лютеїном для захисту від деградації жовтої плями і розвитку катаракти.
Антиоксиданти шукають вільні радикали і знешкоджують небезпечні частинки, які утворюються, як побічні продукти, до того, як вони можуть привести до раку, хвороби серця, хронічних захворювань і окислювальних процесів.
Нагадаємо, що дієтологи пояснили, як можна позбутися від зайвих кілограмів за допомогою яєць.
Як раніше повідомляв портал " Hyser", експерти розповіли, як вживати алкоголь, щоб вранці не було похмілля.
Також портал "Hyser" писав, що медики назвали сприятливі продукти для перекусу вночі.