Про це мало хто знає, але в давнину білу скатертину вважали символом багатства та достатку. На ній вишивали різні візерунки та обгортали ними хліб та сіль. А через деякий час люди взагалі почали помічати, що скатертина приваблює до будинку фінансовий добробут.

Однією з народних прикмет є те, що люди кладуть купюру під скатертину і тримають її там, щоб сім'я завжди жила в достатку.

Однак, щоб прикмета здійснилася, необхідно знати деякі правила зберігання купюри під скатертиною та догляду за нею.

На сьогоднішній день, під скатертину на обідньому столі кладуть одну купюру та одну монету будь-якого номіналу, дивлячись якого номіналу купюри хочете залучити у своє життя та гаманець.

Скатертина завжди повинна бути чистою і випрасуваною. Пошкоджену та з плямами слід замінити на нову. Бавовняна і лляна скатертини дуже добре підійдуть для залучення грошей, а ще, дуже добре виглядатимуть на столі.

Після застілля її необхідно витрусити, але обов'язково робіть це на вулиці.

Не можна ставити на скатертину порожні ємності, класти головні убори чи ключі, бо гроші тоді навпаки від вас підуть.

Якщо на столі стоять ємності з фруктами або цукерками, не забувайте постійно їх наповнювати, тому що вони не повинні бути порожніми. Нема чим наповнити, тоді просто приберіть порожню ємність зі столу.

Також можна повісити дзеркало навпроти столу, в якому будуть відображатися продукти. Таким чином, подвоюючи їх, а це позитивно впливає і на збільшення достатку.

До речі, вважається, що гроші мають зберігатись на кухні. Збільшують своє багатство ті люди, які розміщують монетки на холодильнику і навпаки біднішають, якщо купюри поміщають у шафу або ховають під матрац.

Читайте також:

Секрет, про який проговорився досвідчений мангальщик: навіщо в ресторанах заливають у шашлик чай перед його жаркою

Не гірчатиме і не помутніє: для чого багато господинь кидають дрібку солі в пляшку з олією

До такого могли здогадатися лише хитруни: для чого досвідчені водії на ніч натирали лобове скло гарбузом.

Результат вас точно здивує: навіщо в морозильну камеру кладуть голівку цибулі.

І навіщо їх створила природа? Вчені назвали відразу 5 органів, без яких може жити людина