Відомий голлівудський актор Бред Пітт зміг домогтися спільної опіки над дітьми.

Вже котрий рік актор судиться зі своєю колишньою дружиною Анджеліною Джолі, але їх хвилює не матеріальне питання, а те, як бути з загальними дітьми. Актриса весь цей час відстоювала своє право самою розпоряджатися вихованням 19-річного Меддокса, 17-річного Пакса, 16-річної Захари, 14-річної Шайло і 12-річних Вів'єн і Нокса. А Бред же хотів отримати спільну опіку і судячи з усього, йому це вдалося, пише "РБК-Україна".


Так, стало відомо, що суддя Джон Удеркірк прийняв сторону 57-річного актора і дав йому право теж брати участь в житті його з Джолі дітей. Адже все що він хоче, так це більше проводити з ними часу. Варто відзначити, що в суді багато свідків дали свідчення, що актор дуже хоче бачити дітей, але 45-річна Анджеліна Джолі йому всіляко перешкоджає в цьому питанні.

Тепер же, хоч судові розгляди, які тривали кілька місяців, і завершилися перемогою для Пітта, його екс-дружина не готова з цим миритися. Вона збирається боротися і далі, оскільки вважає рішення судді швидше попереднім, тому актриса буде його оскаржувати. Проте на цей час справу закрито.

Бред Пітт відсудив у Анджеліни Джолі право опіки над дітьми, фото: YouTube

До слова, в суді Анджеліна Джолі має намір надати докази домашнього насильства з боку екс-чоловіка під час їх спільного життя, щоб тільки позбавити його права на спільну опіку. Про що йде мова, поки не відомо.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських показала весільний альбом і підготовку до весілля.

Також наш портал повідомляв, що помічниця Пугачової розповіла, як артистка наставляла роги Кіркорову.

Нагадуємо, що українська телеведуча Руслана Писанка розповіла, чому у неї немає дітей.