Українців попередили про сильну магнітну бурю 26 травня.

Найсильніший вплив магнітної бурі на населення буде відчуватися в першу половину дня, і тільки до вечора буде спостерігатися зниження її впливу на самопочуття людей. Експерти повідомили про "червоний" рівень потужності цього геомагнітного струсу. Про це пише "РБК-Україна".


Зокрема, магнітна буря залишатиметься активною з 26 травня з ночі і до раннього ранку - її сила спочатку оцінювалася в 5 з можливих 9 балів, а потім з 06:00 до 09:00 в українській столиці зафіксувалося збільшення до 6 балів. До 5 балів показник повернеться з 18:00 і такий він вже буде до пізнього вечора, а далі рівень буде 4-й.

Для того, щоб максимально мінімізувати вплив магнітної бурі на своє здоров'я, рекомендується бути обережними і дотримуватися деяких обмежень в цей день. Варто відзначити, що поберегтися більшою мірою варто метеочутливим людям, літнім людям, а також тим, хто страждає від серцево-судинних захворювань або має хронічні хвороби.


У цей день їм, а також і здоровим людям, варто переглянути свій робочий графік і утриматися від стресових і фізично активних завдань. Також сьогодні слід відмовитися від жирної і шкідливої їжі. Кавою і чаєм зловживати теж не варто, краще пити більше води.

Крім того, рекомендується побільше дихати свіжим повітрям. До речі, ідеальним часом для прогулянок вважаються ранкові та вечірні години. Можна гуляти і в обід, але тільки в тіні.

Раніше "Hyser" писав про те, що українців попередили про складну середину травня.

Також наш портал повідомляв, що в Україні йде потужний циклон, якого фахівці назвали словом з трьох букв.

Нагадуємо, що стало відомо, в які дні потрібно загадувати бажання, щоб вони збулися.