Один з учасників фіналу не отримав жодного бала ні від журі, ні від глядачів

У Нідерландах минулої ночі завершився Міжнародний музичний конкурс "Євробачення". Фінал пісенного огляду відгримів у Роттердамі. Хто ж став переможцем конкурсу цього року, а хто став аутсайдером? Читайте нижче.

Одноосібним аутсайдером "Євробачення-2021" була визнана Великобританія. Представник Сполученого Королівства Джеймс Ньюман з піснею Embers не тільки зайняв у фіналі останнє місце, але і не набрав жодного бала, ні від журі, ні від глядачів.

Що стосується України, то група Go_A з піснею "Шум " зайняла 5-е місце. Телеглядачі високо оцінили виступ української групи, віддавши їм 267 балів, а ось міжнародне журі оцінило українців всього в 97 балів. З результатом в 364 бали представники нашої країни опинилися на п'ятому місці.

Четверте місце зайняли представники Ісландії - група Daði og Gagnamagnið з піснею 10 years.

На третьому місці опинилася Швейцарія, а саме співак Gjon's Tears з композицією Tout l'univers.

Срібло, тобто друге місце, завоювала Барбара праві з Франції з піснею Voilà.

Ну а переможцем стала італійська група Måneskin з рок-композицією Zitti e buoni.

Цього року в пісенному огляді брали участь 39 країн. У фінал пройшло 26 учасників – представники «Великої п'ятірки» (це країни-засновники конкурсу: Франція, Німеччина, Великобританія, Італія та Іспанія), по 10 переможців з першого і другого півфіналу, а також представник країни-господині (Нідерланди).

Як повідомлялося раніше, український гурт go_a викликав фурор у Рттердамі. Як пройшов виступ наших артистів у півфіналі міжнародного пісенного конкурсу?

Hyser також писав про те, як пройшов перший півфінал "Євробачення-2021" в Роттердамі. Переглянути виступи артистів можна за посиланням.