У мережу потрапив відеозапис невпізнаного літаючого об'єкта. Він був зроблений в 2019-му році в небі над Каліфорнією (США). 15 липня біля Сан-Дієго американські військово-морські сили відобразили НЛО. Пентагон планує вивчити відеозапис.

У мережу ролик злив режисер-документаліст Джеремі Корбелл. У кадрі НЛО переміщався в повітрі, а потім зник поруч з кораблем ВМС США «Омаха». Корбелл вважає, що НЛО щезло у воді. Цільова група Пентагону з непізнаних повітряних об'єктів вже вивчає відеозапис. Поки американські військові не можуть пояснити, що відображено на відео.

Екс-президент Америки Барак Обама підтвердив, що американські військові неодноразово бачили в небі непізнані об'єкти. Ці об'єкти рухалися хаотично з різною швидкістю. Пояснити їх природу екс-президент не зміг, зазначивши, що цим займаються фахівці.

Раніше представниця Пентагону Сюзан Гоф повідала, що американські військові зафіксували ще три невпізнаних об'єкти різної форми. Гоф заявила, що Міністерство оборони публічно не обговорює деталі спостережень і експертиз для забезпечення безпеки операцій і запобігання розголошенню інформації, яка може бути корисною потенційним противникам Америки.

Відзначимо, що НЛО періодично фіксуються в різних країнах, але переконливих доказів існування позаземних цивілізацій поки немає. У США гонитва за НЛО стала хобі для багатьох людей. Вони спеціально відвідують місця, в яких найчастіше спостерігали подібні об'єкти. Мисливці за НЛО намагаються зафіксувати незвичайні явища на фото і відео, щоб довести існування інопланетян.

Як повідомлялося раніше, про контакт з інопланетянами заявила російська співачка Катя Лель. Зірка стверджує, що її викрадали прибульці.

Hyser також писав, що Пентагон підбирає зброю для України. США підтримує нас у війні з росіянами на Донбасі.