У керівництві "Укрпошти" прийняли серйозне рішення, яке змінює стан справ

З середи, 19 травня, у всіх відділеннях поштового оператора "Укрпошта"припинили свою роботу банківські термінали. Замість них у відділеннях тепер працюватимуть виключно термінали "Укрпошти". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава компанії Ігор Смілянський.

Незважаючи на те, що термінали банків і банкомати з відділень зникнуть з відділень "Укрпошти", клієнти все одно зможуть отримувати банківські послуги в Відділення поштового оператора, якщо там не буде встановлено спеціальний термінал.

Нагадаємо, що незадовго до цього рішення в "Укрпошті" прийняли рішення про те, щоб збільшити ліміт на видачу готівки в три рази. Таким чином, за одну операцію POS-термінал видаватиме від 50 до 15 тисяч гривень.

Варто відзначити, що в даний момент спеціальними терміналами обладнані тільки автоматизовані відділення компанії, яких по всій Україні налічується 3,2 тисячі. Мережа безпосередньо терміналів становить 5 тисяч одиниць.

В " Укрпошті заявляють, що за перший квартал поточного року зняттям коштів за допомогою POS-терміналів скористалися 207 тисяч разів, загальна сума проведених операцій склала 287 мільйонів гривень.

Одночасно з тим, нещодавно уряд заявив про те, що обслуговування пенсіонерів в значній частині буде здійснюватися банками, а не Поштою. Тим не менш, в Кабміні врахували, що жителі деяких населених пунктів не мають доступу до відділень банків, тому Частини одержувачів пенсії їх виплати будуть доставлятися за допомогою мобільних відділень "Укрпошти".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли про нові корисні послуги, доступні в додатку"Дія".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, наскільки підвищаться виплати українських пенсіонерів у липні цього року.

Також "Hyser" писав, що українських пенсіонерів попередили про те, що вони можуть позбутися своїх пенсій і розповіли, що потрібно робити, щоб цього не сталося.