Популярна українська співачка Настя Каменських розповіла про свою багатогранність під новим постом в Instagram.

Варто відзначити, зірка вже взяла собі в звичку епатувати публіку відвертими фотографіями. Найчастіше вона виставляє їх не просто так, а щоб привернути увагу публіки до якогось свого продукту. Так, наприклад, цього разу Каменських виставила спокусливе фото в мереживній білизні, щоб анонсувати вихід свого нового альбому.


Зокрема, співачка готується представити публіку свій альбом "Червоне вино" 21 травня, який, за її словами, став її одкровенням, свого роду посланням кожній дівчині. Каменських зазначила, що вклала в нього всю душу.

Вона вважає, що є почуття, які вона не повинна тримати в собі, тому вона вирішила поділитися ними з усім світом. У цьому альбомі вона дозволила собі бути повністю вільною і відвертою, з усіма своїми чеснотами і зонами зростання, силами і слабкостями, успіхами і падіннями.


Фанати були заінтриговані таким анонсом Насті Каменських і тепер з нетерпінням чекають її нових пісень. Також багато хто відзначив, наскільки знаменитість красива на новому фото, особливо в такому спокусливому вбранні. Деякі навіть примудрилися у неї розглянути животик.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Настя Каменських показала, як поправилася на карантині.

Також наш портал повідомляв, що Каменських похвалилася довгими ногами на білому піску.

Нагадуємо, що Настя Каменських похвалилася шикарним бюстом на тлі пірамід.