Українець попередили про новий метеорудар червоного рівня небезпеки.

Зокрема, спочатку він очікується у другій половині травня 2021 року і згідно з прогнозом, триватиме тиждень. А за ним відразу ж прогнозується новий і теж потужний метеошторм, пише "Today.ua".


Так, українці почали відчувати перший і сильний вплив магнітної бурі вже з 11 травня 2021 року. Як і було вищесказане, триватиме геомагнітний шторм цілий тиждень, на піку силу його впливу оцінювали в 5 балів, а це червоний рівень небезпеки. У зв'язку з тим, метеозалежних людей попросили бути уважними до свого здоров'я.

Лікарі радять не тільки їм, а й іншим, поберегтися. За їх словами, поки краще замінити чай і каву трав'яними настоями, а також по можливості потрібно уникати стресів, більше відпочивати і завжди мати при собі всі необхідні медикаменти.

Лікарі розповіли, як убезпечити себе в період магнітних бур, фото: Today.ua

Цими правилами не варто нехтувати, адже якщо на самому початку у вівторок, 11 травня, магнітні обурення були досить слабкими, то з кожним днем їх потужність продовжувала значно зростати.

Пік геошторму припав на неділю, 16 травня. У цей день у багатьох могли спостерігатися тахікардії, гіпертонії, задишка, порушення мозкового кровообігу.

Але це ще не все, адже очікується нова магнітна буря в четвер, 20 травня, яка досягне 4-х балів. Тривалість її складе два дні. У цей період можливе загострення хронічних недуг, у здорових людей можуть проявлятися безпричинна агресія, апатія, занепад сил.

Раніше "Hyser" писав про те, що уламки ракети SpaceX утворили небесне диво, яке вдалося зняти на відео.

Також наш портал повідомляв, що україно-американська ракета здійснила вдалий політ на МКС.

Нагадуємо, що на Землю падає китайська ракета, яка вийшла з-під контролю.