До того, що зірки сучасного шоу-бізнесу намагаються привертати увагу до себе будь – якими способами-інтернет-користувачі звикли давно. Проте артист не зупиняються на досягнутому, а тому кожен раз проявляють ще більшу винахідливість.

Так, популярний російський співак Діма Білан порадував передплатників свого мікроблогу атмосферним чорно-білим фото, на якому постав без одягу. Таким незвичайним способом Виконавець вирішив анонсувати швидку прем'єру кліпу на пісню «Вона моя».

Визнаний романтик російської естради позував, стоячи біля дзеркала з двома келихами в руках. Та обставина, що артист позував в негліже – розбурхав фантазію шанувальників. Відомо, що режисером музичної відеоісторії виступив скандальний режисер і чоловік Ксенії Собчак – Костянтин Богомолов.

Оцінити фотостарання Діми Білана поспішили не тільки гості його сторінки в Instagram, але і колеги по шоу-бізнесовому цеху. У тому числі, серед коментаторів був помічений" натуральний блондин " Микола Басков:

Гості сторінки Діми Білана виявилися ошелешені його сміливістю у виборі фоторакурсів. Тим більше, на тлі постійних чуток про його нетрадиційної орієнтації і романах з представниками чоловічої статі.

Не секрет, що в шоу-бізнесовому закуліссі часто обговорюють ситуацію на "любовному фронті" підопічного Яни Рудковської. Але при цьому сам артист утримується від відповідей на питання на цю тему.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явилися провокаційні подробиці особистого життя Діми Білана.

Також наш портал розповів про те, що Валерій Меладзе налякав шанувальників дивним зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Олександр Ревва кардинально змінив імідж і похвалився розкішною довгою шевелюрою.