Епатажна любителька латексних нарядів і одна з найбільш ексцентричних сучасних співачок MARUV (Анна Корсун) розбурхала шанувальників новим фото в Instagram.

Артистка розповіла про те, як побувала в гостях у команди російського проекту «Модний вирок». "Залетіла в гості..." - пояснила виконавиця. Для ефіру Анна вибрала провокаційне вбрання, який дозволив фоловерам неозброєним поглядом оцінити її спокусливі форми.

До слова, MARUV нещодавно один за одним випустила кілька хітів, які вже встигли набрати мільйони переглядів на YouTube. Так, артистка записала спільну роботу з "поп-королем" російської естради Філіпом Кіркоровим під назвою "Komilfo".

Творці музичної відеоісторії охарактеризували її як "психологічний fashion трилер про жіночу помсту". Але при цьому далеко не всім припав до душі сюжет кліпу і образи, в яких постали його головні герої.

Ще один прем'єрний кліп MARUV представила на пісню " 911 " і позувала в кліпі в якості фатальної спокусниці.

MARUV. Фото: Instagram

Не секрет, що артистка часто виявляється об'єктом критики на інтернет-просторах за надто відверті вбрання і шоу "на межі". Втім, її мікроблог рясніє фотодоказами того, що Анна на колючі хейтерські зауваження не звертає ніякої уваги.

MARUV. Фото: Instagram

MARUV. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова разом з дочкою влаштували битву купальників на пляжі.

Також наш портал розповів про те, що Філіп Кіркоров потрапив у поле зору публіки в незвичайному вигляді.

Нагадуємо, що Наташа Корольова була помічена в компанії привабливого молодого чоловіка.