Всі ми знаємо про таке пончтіе, як криза сержнього вахраста, причому у чоловіків він часто виявиться яскравішим, ніж у жінок.

Червона машина, курс гри на ударних, молода (чи не дуже) коханка... І ось до речі про останній чинник кризи середнього віку і йтиметься зараз. Виявляється. є чоловіки, які схильні до "походу ліворуч" після 42 років. І це залежить від їхнього знаку Зодіаку.

Гороскоп удачі, фото: youtube.com
Гороскоп удачі, фото: youtube.com

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони - це чоловіки, яким важливо підтримувати глибокий емоційний зв'язок із партнером. Керовані Марсом і Плутоном вони часто переживають внутрішні трансформації. Якщо їхня партнерка не здатна слідувати за ними в цьому розвитку або хоча б підтримувати глибокий емоційний зв'язок, Скорпіон почне шукати заміну. Однак, навіть знайшовши іншу жінку, він може не наважитися піти з сім'ї, оскільки любов до партнерки залишається.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Близнюки ненавидять нудьгу, особливо у стосунках. Їм важливо, щоб у парі завжди була пристрасть і новизна. Якщо цього немає, вони можуть шукати збудження на стороні, навіть якщо оточуючим їхні стосунки здаються ідеальними. Часто такі чоловіки прагнуть довести собі, що молоді і здатні підкорювати вершини, незважаючи на те, що вік бере своє. Нова партнерка може стати для них способом зберегти впевненість у власній привабливості.

Закохана пара. Фото: YouTube, скрін
Закохана пара. Фото: YouTube, скрін

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки, будучи одними з "сімейних" знаків, цінують комфорт і турботу у відносинах. Однак, якщо партнерка перестає захоплюватися та цінувати їхню турботу, Раки можуть відчути себе недооціненими та почати шукати визнання на стороні. Головне для них — повага та визнання їхніх зусиль. Втрата цієї поваги може призвести до того, що Рак почне думати про зраду.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії — це чоловіки, які цінують свободу і незалежність, часто одружуються з деякими сумнівами. Зрада для них можлива у випадку, якщо партнерка порушує їхні особисті межі або не приймає їх такими, якими вони є. Водолії особливо чутливі до закидів за їхню незвичність і можуть зважитися на зраду, якщо відчують, що їхня унікальність не поважається. Недотримання порядку чи нерозуміння їхнього творчого хаосу може спричинити охолодження у відносинах.

Гороскоп. Скриншот с видео на Youtube
Гороскоп. Скриншот с видео на Youtube
Гороскоп. Скриншот с видео на Youtube

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрілець цінує чесність та відкритість у відносинах. Для нього фізична зрада може не означати нічого, але духовний чи емоційний зв'язок з іншою людиною — це зрада. Стрілець здатний розірвати стосунки, якщо знайде когось, хто краще розуміє та підтримує його емоційно. Однак після розставання він часто зберігає дружні стосунки, якщо обидва партнери цього хочуть.

Читайте також:

Названо знаки Зодіаку з найжорстокішим характером: "темний бік" ні перед чим не зупиниться.

Навіть Скорпіони так не вчинять: який знак Зодіаку найтоксичніший у дружбі.